fbpx
Menu

Frans de Munck t-shirt – De zwarte panter

49,95 34,95

De bijnaam van doelverdediger Frans de Munck (1922-2010) luidde 'De zwarte panter', vanwege zijn gitzwarte haren, zwarte keeperskleding en katachtige reflexen. Dit vintage witte Frans de Munck t-shirt wordt geleverd in een prachtige verpakking.
Check Maattabel
🗙

I will stop wearing black when they make a darker color.

Frans de Munck

Zwarte Panter voetbal t-shirt

Zwarte sokken, zwarte broek, zwart shirt, zwarte vetkuif. Zwarte Panter Frans de Munck was de belichaming van ‘cool’. De geboren Zeeuw liet zien dat keepers ook de sterren konden zijn. Zelfverzekerd, arrogant, eigenlijk niet eens zo aardig, maar een ongekende atleet en een playboy naast het veld. De Zwarte Panter is samen met Gianluigi Buffon de enige reden dat we bij FC Kluif keeper willen zijn. Daarom eren wij Frans de Munck met dit stijlvolle vintage witte Frans de Munck t-shirt. Scoor jij jouw shirt in onze webshop?

Shirt met stijl

Oké, we kunnen je de glimmende Mercedes er niet bij geven. Ook niet de perfect gesneden maatpakken. Ook niet de zelfingenomenheid die past bij het leven van een filmster. We kunnen je wél een stijlvol voetbal t-shirt geven van de beste kwaliteit. Ons Zwarte Panter shirt is gemaakt van 100% organisch katoen. Een stof die soepel zit en lang meegaat. De borstprint met de zwarte panter is van hoogwaardige kwaliteit, om vervaging tegen te gaan. Het Frans de Munck t-shirt heeft een FC Kluif logo op de binnenzijde van de nek, een FCK logo op de linkermouw en een geweven FC Kluif label op de boord.

Hou je t-shirt mooi: was verstandig

Je wil je Frans de Munck t-shirt met trots dragen. Snappen we. Daarom willen we hem zo lang mogelijk mooi houden. Dat kan door een aantal wastips op te volgen: Binnenstebuiten wassen. Was niet warmer dan 30ºC. Wassen met soortgelijke kleuren. Gebruik een mild wasmiddel. Niet in de droger. Drogen door uit te hangen (in de schaduw). Niet droog wringen. Voetbal t-shirt binnenstebuiten strijken op een lage temperatuur (zie waslabel). Bij twijfel… vraag je moeder om hulp!

Andere suggesties…

Schrijf je in voor de fck nieuwbrief en mis niks!