Menu

Die mannschaft t-shirt weltmeister

49,95

Onverzettelijk… Over de Duitse voetbalcultuur hebben nooit veel misverstanden bestaan. Het succes van de natie wordt toegeschreven aan kracht, discipline en doorzettingsvermogen, kenmerken van de Duitse volksaard. Vandaar dat veel wedstrijden van Die Mannschaft eindigen met ‘auf wiedersehen’. Scoor jouw Mannschaft t-shirt hier.
Check Maattabel
🗙

Kämpfe mit Leidenschaft, Siege mit Stolz, Verliere mit Respect, Aber gib niemals auf!

Horst Hrubesch, soccer player

Draag trots een Duitsland shirt

“Voetbal is een spel van 11 tegen 11 en aan het einde winnen de Duitsers”. Gary Lineker sloeg de ‘nagel’ stevig op de ‘kopf’ met deze uitspraak. Die Mannschaft is vaak verguisd, aangewakkerd door wat WOII-trauma’s, maar de laatste jaren winnen onze oosterburen onze sympathie. Die werklust, die overgave, die kracht van het collectief: Duitsland heeft een voetbalstijl om te waarderen. Een voetbalstijl die al menig Duits elftal Weltmeister maakte, ook in 2014 weer. Daarom zeggen wij: scoor dit Duitsland t-shirt en lach net als een echte Duitser als laatst.

Stijlvol t-shirt, stijlvolle ploeg

Heb je ooit een elftal zo genadeloos gehakt zien maken van een tegenstander als Duitsland van Brazilië in 2014. Het was snel, het was flitsend, het was razend effectief. Tranen voor Brazilië, maar een groot applaus voor Duitsland. Eén van de meest stijlvolle ploegen van de afgelopen decennia. Daarbij past een stijlvol voetbal t-shirt. Ons Mannschaft t-shirt is volledig zwart, met een witte adelaar en de tekst van Gary Lineker op de borst. Het is gemaakt van 100% organisch katoen, waardoor het shirt soepel valt en lang meegaat. Je vindt op de binnenzijde van de nek een logo van FC Kluif, evenals op de linkermouw. In het label in de boord vind je een geweven FCK label.

Jouw shirt mooi houden

Mooi zwart is niet lelijk. En dat wil je natuurlijk graag zo houden. Daar horen volgens onze moeders slimme wasvoorschriften bij. Komt-ie: je Mannschaft t-shirt binnenstebuiten wassen. Was niet warmer dan 30ºC. Wassen met soortgelijke kleuren. Gebruik een mild wasmiddel. Niet in de droger. Drogen door uit te hangen (in de schaduw). Duitsland t-shirt niet droog wringen. Binnenstebuiten strijken op een lage temperatuur (zie waslabel). Bij twijfel… vraag het je eigen mutti!

Andere suggesties…

Schrijf je in voor de fck nieuwbrief en mis niks!