fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Vaantje hooded zip

70,00
49,00

Vaantje, verzamelobject en respectbetuiging aan tegenstanders bij internationale ontmoetingen: wedstrijden in de Europa Cup en duels van landenploegen. De manier van de vriendschap kan allerlei vormen aannemen, maar klassiek is het driehoekige dundoek met wedstrijdvermelding en clublogo’s die de aanvoerders uitwisselen met een warme handdruk. En dan was er ook nog een voetballer met de bijnaam Vaantje, Gerald Vanenburg, pingelaar en technicus pur sang, sieraad van het spel.

Stijlvolle hoodie met rits

We houden dus van kwaliteit bij FC Kluif. Daarom maakten we deze stijlvolle sweater van 100% katoen. Een zachte, soepel vallende sweat kwaliteit die lang meegaat.
Op de borst vind je een echt knoopje met daaronder een print van het FC Kluif vaantje. Deze print is van hoogwaardige kwaliteit, zodat de kleur lang mooi blijft. Daarnaast beschikt de hoodie over mooi afgewerkte FC Kluif logo’s en labels in de binnenzijde van de nek en aan de onderkant van de sweater.

Hou je sweater mooi, was voorzichtig

We snappen dat je zo lang mogelijk wil genieten van je FC Kluif hoodie. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. Volg deze regels en je hebt lang plezier van je aankoop:
Was deze hoodie binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC . Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit, liefst in de schaduw. Wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.