fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Dennis Bergkamp t-shirt (wit)

35,00

Frank de Boer geeft de bal op Dennis Bergkamp… Dennis Bergkamp… DENNIS BERGKAMP! DENNIS BERGKAMP!!! OHOOHOHH’ Dit historische moment vereeuwigd op je shirt hebben? Check hier het Dennis Bergkamp t-shirt.

Behind every kick of the ball
there has to be a thought.

Dennis Bergkamp, soccer player

Legendarisch voetbal t-shirt

Bij FC Kluif denken we niet dat er ooit een betere aanname is geweest dan op 4 juli 1998 in Marseille, 2 minuten voor het einde van de wedstrijd. De bal zweeft een eeuwigheid over het veld. Het magische rechterbeen van Dennis Bergkamp gaat omhoog in het zestienmetergebied. Hij kijkt. Hij zweeft. Het ene moment dat hij durft te vliegen. De bal landt op de satijnen wreef van de Amsterdammer. Hij kapt Ayala uit en rondt met buitenkant rechts af. Carlos Roa kansloos. Nederland naar de halve finale. Een moment dat iedere voetballiefhebber zich nog als de dag van gisteren herinnert, vereeuwigden wij op een vintage wit voetbal t-shirt. Scoor jij je Dennis Bergkamp t-shirt hier?

T-shirt met de klasse van Bergkamp

Wie aan Bergkamp denkt, denkt aan techniek. Verfijnde bewegingen. Intelligentie. Dezelfde ingrediënten als de voetbal t-shirts van FC Kluif. Ons stijlvolle shirt is gemaakt van 100% organisch katoen. Soepel vallend materiaal dat ook nog eens duurzaam is. Het Bergkamp shirt heeft een print van de Bergkamp-actie voorop en beschikt over verschillende labels en logo’s. Zo vind je ons FC Kluif logo op de binnenzijde van de nek, een FCK logo op de linkermouw en een geweven FC Kluif label in de boord.

Wasvoorschriften FC Kluif shirts

Het Dennis Bergkamp moment moet voor eeuwig uitgedragen worden. Ook op jouw Bergkamp t-shirt. Dat vraagt om een beetje verstandig waswerk. We vroegen onze oma’s om enkele tips. Zij kwamen met het volgende. Tip 1: binnenstebuiten wassen, tot 30ºC. Tip 2: wassen met lichte kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Tip 3: Doe je shirt niet in de droger, maar droog hem door uit te hangen (in de schaduw). Tip 4: strijk je shirt niet. Maar als je het wel doet, strijk hem binnenstebuiten op een lage temperatuur. En anders: vraag het je eigen oma.

Andere suggesties…