fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Het Rugnummer polo

50,00
35,00

Het rugnummer lag vroeger vast in de ongeschreven wet die bepaalde dat de keeper nummer 1 was, de rechtsback het shirt met nummer 2 droeg en de linksbuiten nummer 11 had. Op het WK van 1974 schitterde Oranje gerugnummerd op alfabetische volgorde. Het was maar goed dat midvoor Ruud Geels reserve bleef met zijn nummer 1, want het was al gek genoeg dat rechtsback Wim Suurbier 20 had en keeper Jan Jongbloed 8. Johan Cruijff dwong een uitzonderingspositie af en wervelde in West-Duitsland eigenzinnig met zijn nummer 14. Maar Willem van Hanegem had het WK-nummer 3, terwijl de 10 hem op het lijf was geschreven. Op het rugnummer mag soms geen peil meer te trekken zijn, de 10 blijft het nummer dat de spelbepaler zich toe-eigent, van Pelé tot Ronaldinho, van Maradona tot Messi en van Van Hanegem tot Memphis.

Polo van topkwaliteit

Bij FC Kluif houden we van voetbal. Van de historische momenten, van de helden en antihelden tussen de kalklijnen. Maar we houden ook van kwaliteit. Daarom kun je met deze FC Kluif polo vertrouwen op topkwaliteit. Allereerst is deze polo gemaakt van 100% katoen in een zware kwaliteit waardoor hij prettig zit en lang meegaat. De kleur van deze polo is antraciet.
Op de borst vind je de all-time iconische rugnummers uit de voetbalhistorie. Deze print is natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit, zodat de kleuren lang mooi blijven. De polo is afgewerkt met een fraai afgewerkt FC Kluif label en een print aan de binnenzijde van de nek.

Wasvoorschriften

We snappen dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je FC Kluif polo. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. Volg deze regels en je hebt lang plezier van je aankoop:
Was je polo binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC . Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld. Dus; hang ‘m uit op een knaapje (in de schaduw). En wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.