fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Ode aan de lichtmast T-shirt

35,00
24,50

FC Kluif houdt van het karakter van een stadion; de ziel van een staantribune of het statige van de lichtmast. Lichtmasten steken ver boven de skyline van de stad uit en zijn - zeker als ze branden - al op kilometers afstand te zien. Helaas verdwijnen lichtmasten steeds meer uit het hedendaagse voetbal. De verlichting onder het dak is gemeengoed geworden, maar is slechts een slap aftreksel. Daarom: Een ode aan de lichtmast.

Ode aan de lichtmast

Waar zie je ze nog tegenwoordig, die stalen constructies met felle lichten. Met al die nieuwe stadions, worden de lichten weggestopt onder de daken. Wij hebben de iconische lichtmast vereeuwigd op dit t-shirt. Gewoon, omdat wij deze iconische voetbalelementen niet mogen vergeten! Een ode aan de wegwijzer onderweg naar het stadion.

Hou je t-shirt mooi: was verstandig

We snappen dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je FC Kluif shirt. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. We hebben onze moeders dus even om tips gevraagd. Hier ga je plezier van hebben: draai je shirt binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC . Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld. Dus; hang ‘m uit op een knaapje (in de schaduw). En wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.

Andere suggesties…