fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Volle Bak sweater

60,00
42,00

Volle bak in Enschede, waar FC Twente in 1969 op kop gaat in de Eredivisie. Het Diekman trekt volop publiek in een tijd dat er in de stadions niet moeilijk wordt gedaan over een mannetje meer of minder. In de kranten staan clichés als; het was weer afgeladen vol, er kon geen kip meer bij en het was weer uitverkocht huis. Ofwel; het was weer volle bak!

 

 

Iconische sweater

Laten we eerlijk zijn. In iedere man zit diep van binnen dat kleine jochie. Dat jochie dat wil schitteren in een vol en kolkend stadion. Zelf dribbelen als Maradona en in gedachten scoren met een pegel in de kruising. FC Kluif snapt dit en droomt graag met je mee. Met voetbalkleding die de meest bijzondere voetbalmomenten en -spelers een eerbetoon brengt. Doe jij mee met onze missie? Dan hangen we deze FC Kluif sweater met trots om jouw schouders!

 

Onze Volle Bak sweater is gemaakt van 100% katoen. Een zachte, soepel vallende sweat-kwaliteit die lang meegaat. De print is een iconische foto uit 1969; een volgepakte staantribune in het FC Twente stadion. Onze prints zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat de kleur lang mooi blijft. Daarnaast beschikt de sweater over mooi afgewerkte FC Kluif logo’s en labels in de binnenzijde van de nek en aan de onderkant van de sweater. Deze Limited edition sweater hebben we ontwikkeld in samenwerking met Kick uitgevers; de makers van bijzondere, mooie voetbaluitgaven. Een mooi één tweetje!

 

Hou je sweater mooi, was voorzichtig

We snappen dat je zo lang mogelijk wil genieten van je FC Kluif sweater. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. Volg deze regels en je hebt lang plezier van je aankoop:
Was je sweater binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC. Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit op een knaapje (in de schaduw). Wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.