fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Cornervlag hooded zip

70,00
49,00

Cornervlag, hinderpaal en windvaan op de vier veldhoeken. Het markeringsobstakel kan heel hinderlijk zijn voor de hoekschopnemer die een inswinger wil geven, maar ook een handig hulpmiddel bij voetbal op het platteland. Bal in de sloot, hengelen met de cornervlagstok kan hem weer op het droge brengen.

Hoodie met klasse

Bij FC Kluif houden we van voetbal. Van de historische momenten, van de helden en antihelden tussen de kalklijnen. Maar we staan ook voor kwaliteit. Allereerst is deze hoodie met rits gemaakt van sweat stof in 100% katoen, waardoor hij prettig zit en lang meegaat.
Op de borst vind je een borduursel van een bal, de cornervlag en het logo. Daarnaast beschikt de hoodie over mooi afgewerkte FC Kluif logo’s en labels in de binnenzijde van de nek en aan de onderkant van de sweater.

Hou je sweater mooi, was voorzichtig

We snappen dat je zo lang mogelijk wil genieten van je FC Kluif hoodie. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. Volg deze regels en je hebt lang plezier van je aankoop:
Was deze hoodie binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC . Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit, het liefst in de schaduw. Wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.