fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Cornervlag t-shirt

35,00

Cornervlag, hinderpaal en windvaan op de vier veldhoeken. Het markeringsobstakel kan heel hinderlijk zijn voor de hoekschopnemer die een inswinger wil geven, maar ook een handig hulpmiddel bij voetbal op het platteland. Bal in de sloot, hengelen met de cornervlagstok kan hem weer op het droge brengen.

Shirt met klasse

Bij FC Kluif houden we van voetbal. Van de historische momenten, van de helden en antihelden tussen de kalklijnen. Maar we houden ook van goede kleding. Daarom kun je met dit FC Kluif voetbal t-shirt vertrouwen op een shirt van topkwaliteit. Het t-shirt is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, dus goede pasvorm is verzekerd. Hij is beschikbaar in drie kleuren: groen, blauw en antraciet. Op de borst vind je een borduursel van een bal, de cornervlag en het logo. Daarnaast beschikt het shirt over mooi afgewerkte FC Kluif logo’s en labels in de binnenzijde van de nek en aan de onderkant van het shirt.

Hou je shirt mooi, was voorzichtig!

We snappen dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je FC Kluif shirt. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. We hebben onze moeders dus even om tips gevraagd. Hier ga je plezier van hebben: draai je shirt binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC. Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit op een knaapje (in de schaduw). Wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.