fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

FC Kluif lampenkap Abe Lenstra Sparta (exclusief lamp)

15,00

Enschede, 15 mei 1958, Sportclub Enschede-Sparta 2-0. Abe Lenstra is in de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw de stervoetballer in Nederland. Heel lang blijft de Fries trouw aan Heerenveen. Hij negeert enorme contracten in Frankrijk en Italië, maar in 1955 kiest hij onverwacht voor Sportclub Enschede. Hij blijft er tot bijn zijn 39ste international. Op de foto opent Abe de score tegen Sparta. Rechts doelman Andries van Dijk, in het midden spil Jannie Schilder. De ‘History of Football Stadium Lamp’ collectie is in samenwerking met Kick Uitgevers tot stand gekomen.
In samenwerking met Fatboy heeft FC Kluif een lampencollectie ontworpen. Dit lampenkappie past op de Fatboy Edison the Petit lamp, het mobiele tafellampje dat altijd ontbrak. Functioneel op je bureau, romantisch voor buiten op het balkon, handig naast je bed. Let op! Dit product bevat enkel de lampenkap. Wil je de lampenkap inclusief een Fatboy lamp? Bekijk de Abe Lenstra Sparta lamp!
 

Op voorraad

De kunstof Cappie is gemaakt van 100% Polypropylene. Hierdoor is de cappie geschikt voor zowel voor binnen als buiten gebruik, en eenvoudig af te nemen met lauw water en neutrale zeep.

Andere suggesties…