fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Catenaccio hooded zip

70,00

Catenaccio of de nobele kunst van de zelfverdediging. Het verguisde Italiaanse spelsysteem van de versterkte verdediging, afgedaan als een laffe manier van voetballen. Maar hoeveel lef moet je niet hebben om de bal aan de tegenstander te laten en geduldig te wachten op een momentje van verslapping? Hem dan de bal afpikken en in een razendsnelle counter te snel en te slim af te zijn. En daarna die 1-0 voorsprong koesteren tot het eindsignaal. Laf? Pure berekeningskunst!

Unieke hoodie met rits bij FC Kluif

We kennen de standaard voetbalshirts met supersterren wel. Wat is er voor de échte fan? De liefhebber van de buitenbeentjes en de zwarte voetbalschoen. Daarvoor is FC Kluif. Wij maken originele voetbalkleding voor voetbalgekken. Deze stijlvolle hoodie met rits is gemaakt van 100% katoen. Een soepel vallende sweat stof die lang mooi blijft. Deze hoodie is verkrijgbaar in antraciet.
Over de gehele voorkant vind je in het wit de tekst Catenacc1-0. Laat hierover geen misverstand bestaan!
Daarnaast beschikt de sweater over mooi afgewerkte FC Kluif logo’s en labels in de binnenzijde van de nek en aan de onderkant van de sweater.

Hou je sweater mooi, was voorzichtig

We snappen dat je zo lang mogelijk wil genieten van je FC Kluif hoodie. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. Volg deze regels en je hebt lang plezier van je aankoop:
Was deze hoodie binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC. Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit, liefst in de schaduw. Wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.