fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Ode aan de Lichtmast hoodie

65,00
45,50

FC Kluif houdt van het karakter van een stadion; de ziel van een staantribune of het statige van de lichtmast.

Lichtmasten steken ver boven de skyline van de stad uit en zijn - zeker als ze branden - al op kilometers afstand te zien. Helaas verdwijnen lichtmasten steeds meer uit het hedendaagse voetbal. De verlichting onder het dak is gemeengoed geworden, maar is slechts een slap aftreksel.
Daarom: Een ode aan de lichtmast.

Ode aan de lichtmast

Waar zie je ze nog tegenwoordig, die stalen constructies met felle lichten. Met al die nieuwe stadions, worden de lichten weggestopt onder de daken. Wij hebben de iconische lichtmast vereeuwigd op deze hoodie. Gewoon, omdat wij deze iconische voetbalelementen niet mogen vergeten! Een ode aan de wegwijzer onderweg naar het stadion.

Wasvoorschriften

We willen uiteraard dat het licht blijft schijnen op je mooie hoodie.  Dat betekent dat je een beetje voorzichtig moet zijn met wassen. Was je hoodie binnenstebuiten en niet warmer dan 30ºC. Was de lichtmast hoodie met soortgelijke kleuren en gebruik daarbij een mild wasmiddel. Niet in de droger doen ook. Drogen doe je gewoon door uit te hangen (in de schaduw). Niet droog wringen. Mocht je hem willen strijken (ijdeltuit), dan kun je dat het beste binnenstebuiten doen op een lage temperatuur.