fbpx
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Volgende werkdag geleverd
  • Eenvoudig retourneren
  • Thuiswinkel Waarborg

Het Rugnummer zwembroek

35,00

Maak een account aan, bestel dit product en ontvang FC Kluif spaarpunten!
35 doelpunten in FC Kluif spaarprogramma
Het rugnummer lag vroeger vast in de ongeschreven wet die bepaalde dat de keeper nummer 1 was, de rechtsback het shirt met nummer 2 droeg en de linksbuiten nummer 11 had. Op het WK van 1974 schitterde Oranje gerugnummerd op alfabetische volgorde. Het was maar goed dat midvoor Ruud Geels reserve bleef met zijn nummer 1, want het was al gek genoeg dat rechtsback Wim Suurbier 20 had en keeper Jan Jongbloed 8. Johan Cruijff dwong een uitzonderingspositie af en wervelde in West-Duitsland eigenzinnig met zijn nummer 14. Maar Willem van Hanegem had het WK-nummer 3, terwijl de 10 hem op het lijf was geschreven. Op het rugnummer mag soms geen peil meer te trekken zijn, de 10 blijft het nummer dat de spelbepaler zich toe-eigent, van Pelé tot Ronaldinho, van Maradona tot Messi en van Van Hanegem tot Memphis.

Iconische zwembroek

We kennen de standaard voetbalitems met supersterren wel. Wat is er voor de échte fan? De liefhebber van de buitenbeentjes en de zwarte voetbalschoen. Daarvoor is FC Kluif. Wij maken originele voetbalkleding voor voetbalgekken. Met trots presenteren wij daarom onze eerste heren zwemshort met iconische rugnummers uit de voetbalhistorie. Deze zwembroek is gemaakt van 100% polyester microfiber met een 100% polyester binnen broekje. De fit is relaxed en hij valt net boven de knie. De tailleband kan worden aangetrokken met behulp van een koord. De zwemshort heeft bovendien een handig achterzakje en een mooi geweven FC Kluif label.

Wasvoorschriften

We snappen dat je zo lang mogelijk wil genieten van je FC Kluif zwembroek. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. We hebben onze moeders dus even om enkele tips gevraagd voor het wassen. Was je zwembroek voor het beste resultaat binnenstebuiten. Was niet warmer dan 30ºC en was met soortgelijke kleuren. Gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Droog je zwembroek door ‘m uit te hangen (in de schaduw). Strijk binnenste buiten en op een lage temperatuur (zie waslabel).