fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Shirtje Ruilen sweater

65,00
45,50

Shirtje ruilen, kon vroeger alleen met bestuurlijke instemming. ‘Ome Co, mogen we shirtje ruilen?’, en dan keek Kobus de penningmeester even in de schatkist of het lijden kon, de aanschaf van nieuwe shirtjes. Maar de shirtjesruilers van nu kun je de hemd van het lijf blijven vragen. Shirtjes zat. FC Kluif maakt het de voetbalfan mogelijk eindeloos van shirt te wisselen. Door een-tweetjes met klittenband kan er op los worden gevarieerd.

Unieke sweater

We houden dus van kwaliteit bij FC Kluif.
Daarom maakten we deze stijlvolle sweater van 100% katoen. Een zachte, soepel vallende sweat kwaliteit die lang meegaat.
Op de borst vind je klittenband waarop drie verschillende badges kunnen worden bevestigd, een juichende Rinus Michels, een iconische actiefoto van Faas Wilkes en het iconische rugnummer 9.
De badges zijn prachtig afgewerkt met een geborduurde rand en hebben een vintage look. Deze sweater is verkrijgbaar in antraciet. Je vindt een FC Kluif logo op de binnenzijde van de nek en een geweven FC Kluif label aan de onderkant.

Was voorzichtig

We snappen dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je FC Kluif sweater. Dat vraagt wel een beetje zorg. Volg deze regels en je hebt lang plezier van je aankoop! Was je de sweater binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC. Let op: badges niet mee wassen. Trek ze voorzichtig los van je sweater. Stop je sweater voor de zekerheid in een kussensloop om te voorkomen dat het klittenband aan je andere kledingstukken blijft plakken. Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit, liefst in de schaduw. Strijk je graag? Doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.