fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Bobby Hooligan sweater

60,00
42,00

Hooliganisme bestond al ten tijde van het Byzantijnse Rijk.
Een bekend voorbeeld is het Nika-oproer. De aanleiding voor deze gewelddadige opstand in 532 te Constantinopel was een wagenrenwedstrijd. Keizer Justinianus heeft na een aantal dagen het oproer neer laten slaan, wat het leven kostte aan 30.000 mensen.

En toch, de hooligan blijft rellen.
Met tegenwoordig als grootste vrees een Bobby knuppel in je nek.

STIJLVOLLE HEREN SWEATER BIJ FC KLUIF

Zoals je de zon en de maan hebt, heb je ook voetbalsupporters en politieagenten. Sommige dingen zijn gewoon onafscheidelijk van elkaar. Perfect uitgebeeld op deze Bobby Hooligan sweater. Deze stijlvolle sweater is gemaakt van 100% katoen. Een zachte, soepel vallende sweat-kwaliteit die lang meegaat. Hij is beschikbaar in de kleur blauw.
Op de borst vind je een geborduurde afbeelding van een hooligan met een bobby in zijn nek. Daarnaast beschikt de sweater over mooi afgewerkte FC Kluif logo’s en labels in de binnenzijde van de nek en aan de onderkant van de sweater.

HOU JE SWEATER MOOI, WAS VOORZICHTIG

We snappen dat je zo lang mogelijk wil genieten van je Bobby Hooligan sweater. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. Volg deze regels en je hebt lang plezier van je aankoop:
Was je sweater binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC . Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit op een knaapje (in de schaduw). Wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.

Andere suggesties…