fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Bobby hooligan t-shirt

35,00
24,50

Hooliganisme bestond al ten tijde van het Byzantijnse Rijk.
Een bekend voorbeeld is het Nika-oproer. De aanleiding voor deze gewelddadige opstand in 532 te Constantinopel was een wagenrenwedstrijd. Keizer Justinianus heeft na een aantal dagen het oproer neer laten slaan, wat het leven kostte aan 30.000 mensen.

En toch, de hooligan blijft rellen.
Met tegenwoordig als grootste vrees een Bobby knuppel in je nek.

ORIGINEEL T-SHIRT BIJ FC KLUIF

We kennen de standaard voetbalshirts met supersterren wel. Wat is er voor de échte fan? De liefhebber van de buitenbeentjes en de zwarte voetbalschoen. Daarvoor is FC Kluif. Wij maken originele items voor voetbalgekken. Dit stijlvolle shirt is gemaakt van 95% katoen/ 5% elastaan; een soepel vallende stof die lang mooi blijft.
Beschikbaar in de kleur blauw.. Een luxe uitgevoerd t-shirt met op de borst een mooi geborduurde afbeelding van een hooligan met een bobby in z’n nek.
Je vindt een mooi geweven FC Kluif logo op de onderkant van het shirt en aan de binnenzijde van de nek.

HOU JE SHIRT MOOI, WAS VOORZICHTIG!

We snappen dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je FC Kluif shirt. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. We hebben onze moeders dus even om tips gevraagd. Hier ga je plezier van hebben: draai je shirt binnenste buiten en was niet warmer dan 40ºC . Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit op een knaapje (in de schaduw) en wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.

Andere suggesties…