fbpx
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Voor 15:00 besteld - vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuiswinkel Waarborg

Bobby Hooligan coach jacket

60,00

Hooliganisme bestond al ten tijde van het Byzantijnse Rijk.
Een bekend voorbeeld is het Nika-oproer. De aanleiding voor deze gewelddadige opstand in 532 te Constantinopel was een wagenrenwedstrijd. Keizer Justinianus heeft na een aantal dagen het oproer neer laten slaan, wat het leven kostte aan 30.000 mensen.

En toch, de hooligan blijft rellen.
Met tegenwoordig als grootste vrees een Bobby knuppel in je nek.

 

The Bobby jacket

Deze jas is gemaakt van 100% polyester. Een zacht, maar soepele stof die lang meegaat. Op de borst vind je een geborduurde afbeelding van een Bobby en een Hooligan. Door de neutrale Kaki kleur, kan je dit jasje gemakkelijk combineren. Heerlijk voor in het café of op de tribune. Gelukkig kan de jas in de wasmachine (zie instructies hieronder). Zo kan je gerust al dat bier over je heen laten vallen bij de goals van je favo club! Check ook de Bobby sweater en Bobby t-shirt!

HOU JE JACKET MOOI, WAS VOORZICHTIG

We snappen dat je zo lang mogelijk wil genieten van je Bobby jacket. Maar dat vraagt wel een beetje zorg. Volg deze regels en je hebt lang plezier van je aankoop:
Was de jas binnenste buiten en was niet warmer dan 30ºC. Was met soortgelijke kleuren en gebruik een mild wasmiddel. Liever niet in de droger en al helemaal niet droog wringen. Geduld dus. Hang ‘m uit op een knaapje (in de schaduw). Wil je ‘m graag strijken, doe dat dan binnenste buiten en op een lage temperatuur.

Andere suggesties…